L’associació Phoenix organitza la 1ª edició del certamen de pintura, dibuix i fotografia realista MUMART

L’associació Phoenix organitza la primera edició del certamen de pintura, dibuix i fotografia MUMART. En este concurs es podran presentar obres de xicotet format en estil realista. El termini de presentació d’obres és el 29 de juliol i les obres s’exposaran al MUMA en setembre.
Este nou certamen te un tema lliure, ara bé l’estil haurà de ser el realisme. El tamany de les obres haurà de ser de 20 centímetres per 20 centímetres i com a molt de 4 centímetres de grossor. Des de l’associació s’atorgaran dos premis monetaris i quatre reconeixements. El premi Lorenzo di Médici a la millor obra valorat en 500 euros i el premi Pedro Benedito a la segon millor obra amb un rèdit econòmic de 300 euros. A més hi haurà 4 medalles d’honor.
Les obres s’exposaran en l’entrada del MUMA durant els mesos de setembre i octubre, el que es vol aconseguir d’esta manera és que les obres estiguen exposades de manera no tan tradicional.
No es tracta l’únic premi organitzat per l’associació. També enguany es farà el quart Saló de Tardor del Realisme a la tardor, en el qual participa l’Ajuntament. Ara volen augmentar la seua activitat amb un nou premi.

Deixa un comentari