L’atur baixa a Alzira un 1’7%

La reapertura de moltes activitats i el bon ritme de vacunació fan caure les xifres de l’atur a la Ribera i Alzira en un 1,7%. Segons les dades que proporciona Labora, de forma mensual, a la Ribera hi ha 23.353 persones a l’atur, és a dir, 361 persones menys que en el mes d’abril. Pel que fa a la nostra ciutat, en maig s’han registrat 70 demandants d’ocupació menys respecte a abril, situant la xifra en els 4.038 desocupats.

Tot i que la contractació a la Ribera s’ha recuperat, cal destacar que l’atur en les dones continua sent una assignatura pendent, ja que només s’ha contractat un 38% de dones enfront del 62% d’homes que han trobat feina.

Per la seua banda, el secretari comarcal d’UGT, Raül Roselló, ha assenyalat que estes dades mostren que la recuperació està cada vegada més propera, encara que incidix en què l’ocupació que es crea és temporal i precària. En este sentit, explica la necessitat de rebre com més prompte millor els fons europeus a la comarca i transformar el model productiu en altre basat en la innovació, la tecnologia i la formació. Escoltem la seua valoració:

Deixa un comentari