L’atur creix en més de 500 persones en el mes de juliol a la Ribera

Compartix la notícia

L’atur creix en més de 500 persones en el mes de juliol de la Ribera. Este és el balanç del sindicat UGT que alerta de l’augment d’aturats en un mercat de treball cada vegada més precari i volàtil que fa necessari un impuls de les polítiques d’ocupació de qualitat.

Tanmateix les dades anuals indiquen que este mes hi ha 945 aturats menys que durant el mateix període de 2018, el que suposa una reducció de l’atur anual de 4’62%. Pel que fa a la contractació, s’han registrat 300 contractes menys que l’any passat.

En el referent al tipus de contractacions, les indefinides han representat un 6,34% mentre que els contractes temporals han segut de més de 12600, el que representa un 93% del total.

Per a Raül Roselló, secretari intercomarcal d’UGT País Valencià, és necessari un nou impuls en les polítiques d’ocupació que consolide i faça créixer l’estabilitat així com la intensificació de l’actuació d’inspecció per a que es regule de manera eficient el sistema de registre horari i s’acabe així amb l’economia submergida.

 

Imatge Riberaexpress 

Compartix la notícia

Deixa un comentari