L’atur descendeix a la Ribera en 402 persones respece a l’agost

Durant el mes de setembre, La Ribera ha viscut una lleugera recuperació en termes d’ocupació amb 402 persones menys a l’atur que durant el mes d’agost. L’atur registrat a la Ribera al mes de setembre es situa en 23803 persones. Alzira també experimenta el seu descens, amb 4227 persones a l’atur, 15 menys que al mes d’agost. Amb tot, des de l’UGT consideren que les dades d’ocupació continuen sent inacceptables i es manté la incertesa de cara a la crisi deslligada per la Covid-19.

En termes interanuals, les dades publicades al servei valencià d’ocupació Labora també indiquen una lleugera millora de l’ocupació. Este setembre, La Ribera ha registrat 263 aturats menys que el mateix mes del 2020. 125 menys al terme municipal d’Alzira. Quant a la contractació, la Ribera ha registrat 13.135 contractes al setembre, la qual cosa ha suposat 859 contractes més que en el 2020, és a dir, un 7% d’increment interanual. El 91’33% dels contractes, això sí, han estat de caràcter temporal.

Malgrat les dades, la UGT valora que la recuperació no aconsegueix la intensitat necessària per a esborrar l’impacte de la crisi sanitària i social. Raül Roselló és el seu Secretari Comarcal.

Deixa un comentari