L’editorial Planeta absorbix el 60% de Bromera i Bernat Bataller substituirà Josep Gregori al 2024

Josep Gregori, fundador i actual director del Grup Bromera, ha anunciat hui el relleu en la direcció com a conseqüència de la seua futura jubilació. Bromera inicia el 2023 amb la incorporació de Planeta a l’accionariat del seu grup. Esta decisió busca donar un impuls a l’activitat del principal conglomerat editorial valencià coincidint amb l’anunci de la jubilació de Gregori com a gerent, prevista per al gener del 2024.

El relleu en la direcció dels diferents segells que componen el grup editorial valencià (Bromera, Algar, Tàndem, Animallibres, Més Llibres, Diálogo i Tilde) recaurà en l’alzireny Bernat Bataller, actual director comercial del grup. Bataller assumix el repte amb respecte per la responsabilitat de subsituir Gregori, amb orgull i il·lusió. L’altre element clau del nou equip serà Sandra Capsir, directora de màrqueting i membre de l’equip directiu. Este fet, segons Bromera, consolida un model de gestió en mans de joves professionals amb una llarga trajectòria dins de Bromera.

L’entrada del Grup Planeta a l’accionariat de Bromera i el recanvi generacional de la direcció en persones de la casa són una garantia de projecció de futur, segons ha explicat Gregori. Per la seua banda, el futur director de l’editorial, Bernat Bataller, entén que l’entrada de Planeta potencia els nous projectes de Bromera i d’altra banda, garantix que es mantinga l’essència de l’editorial amb la col·laboració amb institucions, escoles i mitjans de comunicació. Un acord bastant positiu, en paraules de Bataller.

Deixa un comentari