L’elevada temperatura i les puges recents repunten la presència del mosquit tigre

Alzira continua aplicant el tractament per a pal·liar el mosquit tigre. Degut a les recents pluges i especialment per les elevades temperatures que encara s’enregistren, esta plaga es troba en un moment de màxima activitat, per això és necessari seguir amb les tasques de prevenció durant este mes d’octubre.

El Departament de Sanitat ja ha posat en marxa la fumigació de les zones on s’acumula l’aigua i el tractament de les zones verdes com parcs i jardins amb l’empresa encarregada d’escometre la tasca de fumigació.

Gemma Alós, regidora de Sanitat, ha assenyalat que a més dels quatre dies de tractaments mensuals programats, es continuaran atenent totes les  queixes veïnals que alerten de la presència del mosquit tigre per tal de realitzar una actuació puntual en el lloc on s’haja detectat la  presència de l’insecte.

La regidoria de Sanitat recorda, a més, que també cal seguir uns consells per tal de previndre la proliferació del mosquit tigre a casa, com ara evitar deixar aigua estancada en llocs com són les macetes, bidons o poals.

Categories Sanitat

Deixa un comentari