L’emprenedoria de Luis Suñer, eix central del conte que es presentarà hui a Alzira

L’escriptor alzireny Guillermo Colomer presenta esta vesprada el seu  nou conte sobre la figura de l’empresari Luís Suñer com emprenedor. El llibre, que es titula “Sabeu què és un emprenedor? Luís Suñer”, pretén explicar als infants el significat de ser emprenedor a través de la figura de l’empresari alzireny. A l’acte estaran presents també l’editor del llibre Arturo Blasco i l’arxiver municipal Aurelià Lairón.

Guillermo Colomer ha escrit este conte amb l’objectiu d’explicar un concepte que a primeres pot ser difícil per als més menuts. Per això, s’ha fet servir de la vida i obra de l’alzireny Luís Suñer que atresora totes les dificultats i èxits que sol tindre un emprenedor.

El conte forma part de la col·lecció “Com a casa a cap lloc” de l’editorial Reclam que fa un recull vides de persones importants per preservar-les i que servisquen per a treballar-los a les aules. Per això, a més, el llibre està decorat amb moltes il·lustracions de la la il·lustradora Esperanza Martínez.

L’arxiver municipal assegura que el conte és una proposta molt interessant perquè Suñer a banda de ser important per la seua labor emprenedora també ho va ser per la de mecenes a la nostra ciutat.

 La presentació serà esta vesprada a les 19 al Cercle Alzireny La Galera.

Deixa un comentari