fbpx

L’empresa alzirenya Closca es reinventa i fabrica màscares solidàries

Compartix la notícia

L’empresa alzirenya Closca ha demostrat que es pot aprofitar este moment de crisi sanitària per reiventar-se. Closca ha deixat de fabricar, de moment, el casc plegable per a ciclistes urbans o les ampolles reutilitzables, que comercialitza normalment, per fer màscares solidaries. Es tracta d’un disseny propi i, amb cada màscara protectora venuda, l’empresa fa una donació de 5 màscares quirúrgiques, per als sanitaris i les residències de persones majors.

Closca vol una vegada més diferenciar-se per ser una empresa amb ànima, així ho ha explicat Carlos Ferrando al programa d’Alzira Ràdio El Dia per davant.

Closca ha aconseguit vendre més 7.000 màscares protectores en només una setmana i, el que és més important, no ha acomiadat cap dels seus 22 treballadors.
Les màscares solidàries fabricades a Alzira es poden comprar directament a la seua pàgina web. Venen amb sis filtres per a poder utilitzar-les durant aproximadament 10 dies, però a més, al mateix lloc web, podem trobar també packs de 12 filtres compatibles amb altres models que hi ha actualment al mercat.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-16-d-039-abril-2020_md_50080495_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari