fbpx

L’empresa alzirenya Grup Lacuesta dona aliments a la Llar Santa Teresa Jornet

Compartix la notícia

L’empresa alzirenya Grup Lacuesta dona aliments no peribles a la Llar Santa Teresa Jornet. El coronavirus ha provocat l’acumulació d’aliments a alguns restaurants i la donació solidària és una eixida viable. L’empresa, que aglutina els restaurants La mia mamma, Republik Alzira i Cullera i L’àtic Restaurant, assegura que les pèrdues econòmiques seran fortes. No obstant això, anima al sector de la restauració a prendre este tipus d’iniciatives per donar una eixida als productes que ja havien comprat.

La declaració d’estat d’alarma provocat pel coronavirus va pillar els restaurants del Grup Lacuesta amb les neveres plenes i preparades per abordar el cap de setmana. El dirigent de l’empresa, Marcos García, es va ficar en contacte amb Caritas, que li va indicar que a la residència feien falta tota esta sèrie de productes. Així que, de manera totalment altruista, el grup va fer arribar a la residència productes com verdures, fruita o ous, que ja no podien aprofitar-se.
D’altra banda, l’empresa assegura que és un moment molt dolent per al sector de la restauració, però més per als bars o restaurants menuts. El grup Lacuesta explica que no poder atendre clients en Falles i en Setmana Santa suposarà grans pèrdues de les quals espera recuperar-se.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-18-marc-2020_md_49055348_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari