L’empresa alzirenya Mondolimp complix 20 anys assolint el lideratge de la neteja a la Comunitat Valenciana

El conseller d’economia sostenible, Rafa Climent, ha visitat este matí l’empresa alzirenya Mondolimp, que està celebrant el seu 20 aniversari. Mondolimp és una empresa de neteja industrial que s’ha situat la tercera del sector a la Comunitat Valenciana, amb 550 treballadores, i entre les 60 d’Espanya, on hi ha 30.000 empreses.
El conseller d’economia sostenible ha destacat que l’empresa alzirenya haja gestionat la seua plantilla com a persones i no sols com a treballadors, ajudant-los a conciliar la vida personal i familiar. En el seu discurs ha destacat que eixa flexibilitat ajuda a la productivitat i els ha animat a comptar amb les eines de la Conselleria per a la internacionalització, la innovació i la implantació de la jornada de 4 dies i 32 hores laborals.
L’alcalde Diego Gómez ha alabat que siga una empresa de referència i que desenvolupa l’economia del bé comú i ha recordat la importància del personal de neteja en el dia a dia de les empreses i institucions i en temps de pandèmia.
La intenció de la companyia, amb seus a Madrid i Sevilla, és creixer en uns quatre anys fins als 1.000 llocs de treball, on el 90% són dones, inclosos els càrrecs directius i organitzatius de l’empresa.
En el transcurs de l’acte s’ha guardonat a tres treballadores que van començar a l’inici de l’empresa fa vint anys i seguixen en actiu.

Deixa un comentari