fbpx

L’Equip de Govern respon respecte de l’ocupació de persones amb diversitat funcional, intel·lectual i psíquica

Compartix la notícia

L’Equip de Govern ha explicat perquè votaren en contra de la moció presentada pel Partit Popular d’Alzira on demanaven que l’Ajuntament establisca plans d’ocupació per a les persones amb diversitat funcional, intel·lectual i psíquica. Diego Gómez, com  a responsable últim, assegura que l’Ajuntament ja treballa en els aspectes que són de competència municipal i baralla la possibilitat de subvencionar els col·lectius com ADISPAC i La Nostra Veu perquè continuen el desenvolupament de la seua tasca.

El grup popular demanava que les persones amb algun tipus de diversitat pogueren desenvolupar, acompanyades d’un assistent personal si escau, qualsevol treball que se’ls atorgue. Nos obstant això, la moció no prosperà pel vot contrari de l’Equip de Govern qui assegurà que és una competència autonòmica i no municipal.

Gómez assenyalà que en 2018 i 2019 s’han fet actuacions per ocupar a persones amb diversitat funcional i sensorial des de l’Ajuntament i que es contempla la possibilitat de subvencionar els organismes que treballen amb ells.

Compartix la notícia

Deixa un comentari