fbpx

Les associacions ecologistes demanen que es fomente l’ús de la bicicleta

Compartix la notícia

En el Dia Mundial de la Bicicleta, les associacions ecologistes de la Ribera demanen als ajuntaments accions que fomenten l’ús d’este transport sostenible. La bicicleta és el transport perfecte per a la desescalada, segons les associacions, perquè permet mantindre la distància interpersonal i, a més, és un transport net que no produïx contaminació i que evita els embussos.

Alzira, com ja saben, ha fet un pas endavant per la sostenibilitat i connectarà la ciutat amb les ciutats veïnes d’Algemesí i Guadassuar, mitjançant un carril bici. No obstant això, les associacions demanen també que s’instal·len aparcaments per a estes bicis i es limite la velocitat dels automòbils a 20km/h. A més, les organitzacions ciclistes insten les autoritats locals a portar a terme campanyes de promoció d’este mitjà de transport i programes de formació per aprendre a circular en bicicleta amb total seguretat. Així ho ha explicat Pedro Domínguez, de Ribera en Bici.
Així doncs, l’associació valora l’establiment d’un carril bici a Alzira, encara que el seu objectiu seria que vertebrara tota la Ribera.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-3-juny-2020_md_51709767_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari