fbpx

Les classes en línia són la ferramenta de treball de la majoria dels docents

Compartix la notícia

Les classes en línia s’han convertit en la nova educació fins la tornada a les aules. Esta és una situació nova per a alumnes i professors. I per això, el sector educatiu demana un exercici d’empatia i comprensió dels uns amb els altres. Els professors avaluaran els alumnes amb les notes de la primera i segona avaluació i les tasques que realitzen a casa durant este període.
Alumnes i professors seguixen en contacte, a través de plataformes virtuals. Hi ha docents que preferixen el correu electrònic o la plataforma “Aules”, l’aula virtual proposada per Conselleria. I d’altres que opten per una classe virtual, en la qual poden veure les cares als alumnes. La professora Macarena Tabacco, de l’IES Rei En Jaume d’Alzira, recomana parlar cara a cara amb els alumnes i debatre conjuntament quina és per a ells la millor organització de les classes.
També cal tenir en compte que hi ha alumnes que no tenen una disposició total dels ordinadors o, fins i tot, que no tenen Internet a casa. Però el més important, assegura Tabacco, és tranquil·litzar-los i prendre consciència que són adolescents i esta no és una circumstància fàcil per a ells.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-2-d-039-abril-2020_md_49560913_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari