Les cremes agrícoles estaran prohibides durant la Setmana Santa

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira recorda la prohibició de fer cremes agrícoles en les parcel•les que es troben a menys de 500 m. de sòl forestal del terme municipal. Una prohibició que estarà en vigogr entre el Dijous Sant, 14 d’Abril, i el Dilluns de Sant Vicent, 25 d’Abril, (ambdós inclosos). Les parcel•les son les corresponents a l’àmbit d’afecció del nou Pla Local de Cremes Agrícoles i poden consultar-se al visor geogràfic en línia que l’Ajuntament posa a la disposició dels llauradors en la pàgina web.
Les parcel•les agrícoles que es troben més enllà dels 500 metres i que per tant estan fora de l’àmbit d’afecció del pla local de cremes, sí que podran continuar amb les cremes agrícoles durant este període, sempre baix les mesures de seguretat pertinents i en horari diürn des del trenc d’alba fins a les 13:30, excepte els dies en les que sí que estarà prohibit com son diumenges, festius i dies d’alerta per risc d’incendi forestal extrem.
Així mateix el regidor de medi ambient Pep Carreres, recorda que també cal tindre molta precaució en les celebracions de pasqua en els llocs pròxims a zones forestals.
Per a obtindré més informació sobre el nou Pla Local de crema, es posa a disposició dels llauradors un servei d’assessorament tècnic per a resoldre dubtes al telèfon 96 245 92 69 o bé enviant un correu electrònic a agricultura@alzira.es.

Deixa un comentari