Les cures pal·liatives a l’Hospital de la Ribera han augmentat un 38%

Compartix la notícia

En el dia mundial de les cures pal·liatives, l’Hospital de la Ribera ha anunciat que el nombre de pacients als que dispensa este servei ha augmentat un 38%. L’Hospital disposa d’una Ruta Assistencial de cures pal·liatives que serveix per a derivar els pacients i crear sinèrgies entre els diferents departaments de salut. D’esta manera, el pacient rep una atenció el més completa possible a la fi de la seua vida.

Estes cures tenen com objectiu millorar la qualitat de vida dels pacients amb malalties oncològiques o cròniques en estat avançat, sense possibilitats de tractament curatiu. Amb la Ruta Assistencial, l’Hospital de la Ribera assegura als seus pacients un seguiment tant en el centre hospitalari com en el seu domicili, segons el cas. Així, garanteix l’acompanyament familiar compatibilitzant-lo amb les mesures clíniques necessàries en els últims moments de vida.

En el cas dels pacients que encara tenen una bona expectativa de vida, l’Hospital d’Alzira disposa de 5 consultes externes en les quals se’ls realitza un seguiment. A més, l’Hospital compta també amb un equip d’experts en cures pal·liatives que ofereix el seu suport a les residències d’ancians.

(foto: arxiu)

Compartix la notícia

Categories Sanitat

Deixa un comentari