fbpx

Les eleccions del 10N a Alzira segueixen la inèrcia general de l’estat

Compartix la notícia

Les eleccions generals han deixat a Alzira un resultat molt semblant a  al de la resta del territori espanyol. El Partit Socialista ha sigut el guanyador, seguit molt a prop de PP i VOX, pràcticament empatats,  i Unides Podem i Més Compromís com a quarta i cinquena força.

Ciudadanos es queda en sisena posició a la nostra ciutat amb 1750 vots i a una diferència de quasi 1000 vots respecte  a la quarta forca que és també  a la nostra ciutat, Unides Podem.

I la sorpresa, com en altres localitats de la comarca, ha estat VOX que s’ha col·locat directament en el tercer lloc amb 5.001 vots i a més 7 vots de diferència del partit popular. La força més votada ha sigut de nou el partit socialista amb un total de 5255 vots, un resultat lleugerament inferior al de els eleccions generals d’Abril, igual que Unides Podem i Més Compromis que també han restat vots, encara que mantenen les seues posicions. Pel que fa a les formacions que han obtingut millors resultats, PP i especialment VOX han sumat suports per part dels electors i Ciudadanos n’ha perdut, com ha passat a la resta de l’estat espanyol.

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari