fbpx

Les estudiants alzirenyes atrapades a Austràlia ja han arribat a casa

Compartix la notícia

Les alzirenyes Laura Íñigo i Paula Dalmau ja han dormit a casa, després d’un llarg viatge per tornar des d’Austràlia. L’estat d’alarma les va sorprendre estudiant anglés i han hagut de superar molts entrebancs per tal de poder volar fins a Espanya. Finalment, ho han aconseguit i només tenen paraules d’agraïment per a totes les persones que, des de la distància, els han donat suport.

Tres intents per poder volar, preus dels bitllets desorbitats i l’angoixa de trobar-se a 15.000 Km de casa, mentre es viu una situació inèdita per a tots. Finalment anit, Laura Iñigo i Paula Dalmau han pogut dormir a casa, després de dos vols i un viatge en taxi des de Madrid, per al qual necessitaren un permís signat per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez. Les dos es troben bé, molt cansades, però també amb molta gratitud per a tots els que d’alguna manera els han ajudat a tornar a casa.
Encara hauran d’ esperar uns dies per poder abraçar a les seues famílies, però ja respiren tranquil·les després d’un viatge que no oblidaran mai.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-3-d-039-abril-2020_md_49594180_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari