Les Falles 2020 es podran cremar en el segon semestre de 2021

Ja és oficial. Les Falles tornaran a engalanar els carrers en 2021. La Conselleria de Sanitat dona llum verda a la celebració de la festa valenciana per al segon semestre d’enguany. De fet, les autoritats sanitàries informaran el pròxim dilluns de la data en la qual es podran plantar els monuments i celebrar actes, sempre respectant les mesures de seguretat decretades.

Una vegada finalitze l’Estat d’Alarma i s’anuncien les noves mesures per a fer front a la desescalada, s’obri un nou escenari d’esperança per a les Falles que han estat ajornades dos anys a causa de la pandèmia. Mª José Boluda, membre de la Comissió de Seguiment de les Falles, ha avançat als micròfons d’’El Dia Per Davant’ que es tracta d’una gran notícia, tot i que ha recordat que no seran unes festes com les coneguem:

D’altra banda, ha assenyalat que Alzira és terra d’artistes fallers, indumentaristes i pirotècnics, és a dir, sectors que han patit la crisi ocasionada per la Covid-19 i que ara necessiten recuperar la il•lusió i la possibilitat de treballar. Per això, la seua valoració és positiva i ara esperen que el pròxim pas siga que les comissions falleres alzirenyes puguen tornar als casals i reprendre la seua activitat.

Categories Falles Etiquetes

Deixa un comentari