fbpx

Les Falles d’Alzira reivindiquen la necessitat d’avivar la flama fallera amb el suport de l’AjuntamentÀudio 

Compartix la notícia

El col·lectiu demana una reunió amb el consistori per a establir una sèrie de pautes d’actuació que els permeta fer una programació d’actes adaptada a les circumstàncies sanitàries així com s’ha fet este cap de setmana amb el festival d’Art al Carrer.

El col·lectiu faller explica que s’han hagut de realitzar precontractes amb els tallers fallers per a les 2022 per tal que els artistes puguen mantindre el seu negoci i muntar les falles del 2021. No obstant això, este compromís es complicat per a l’economia de les falles perquè molts fallers i falleres han deixat de pagar les quotes.

En este sentit, el gremi faller insisteix en la necessitat de dur a terme una programació fallera des del punt de vista cultural, on s’eviten actes multitudinaris però se’ls done als fallers i falleres de la ciutat una motivació per a seguir donant el seu suport econòmic a les seues falles.

Escoltem els presidents de les falles Doctor Ferran, El Parc i la plaça del Forn, José Lara, Juanjo Dolz i Salva Pellicer en l’entrevista mantinguda en El dia per davant.

      les-falles-d-alzira-son-art-al-carrer-29_md_57176298_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari