Les falles d’octubre ja tenen cartell, obra del dissenyador Tente Pérez

El cartell anunciador de les Falles 2021 es presentava ahir a la seu de la Junta local fallera. Un cartell, obra del dissenyador Tente Pérez, que mostra tots els protagonistes de la festa, units per l’esperit de la Festa, tancar un capítol, els de dos exercicis fallers per a tornar a començar, pura essència fallera.

El faller de la comissió El Mercat Tente Pérez, explicava ahir la imatge de les falles d’enguany, que és un homenatge als artistes, floristes,indumentaristes, músics, pirotècnics, falleres i fallers que simbolitzen la unitat i la germanor, elements diferencials del sentiment faller. Tente Pérez.

A l’acte de presentació del cartell, també es va donar a conèixer el programa pirotècnic de les falles d’octubre. Alzira tindrà cinc mascletades i 3 nits de foc. A més dels canvis que afectaran a la celebració del concurs de pasdobles que es farà dilluns 11 d’octubre i l’ofrena el 12 d’octubre.

Per la seua banda les falleres majors d’Alzira feren una crida a disfrutar de la festa al igual que ho han fet altres pobles al mes de setembre. Alba Carrió., fallera major d’Alzira.

Un entusiasme que compartia la fallera major infantil, Claúdia Dolz, que apel·lava a la responsabilitat i la prudència. Clàudia Dolz.

Per últim, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha destacat l’encert de traslladar les festes a l’octubre, ja que l’actual situació sanitària dona la tranquil·litat per a garantir unes falles segures. Així mateix, Gómez apel·lava a la unitat .

Deixa un comentari