Les falles d’octubre s’apropen a ritme de pasdoble

La junta local fallera ha enllestit ja la programació de les Falles d’octubre. Enguany l’ofrena de flors es celebrarà el 12 d’octubre i el dissabte 11, concurs de pasdobles. El que sembla ja clar, que les falles d’octubre tindran mascletaes.

Així ho confirmava hui el president de la Junta local Fallera, Jaume Bohigues, este matí a El Dia per davant, qui avançava les línies de la porgramació. Els primers canvis afecten al calendari, el concurs de pasdobles es farà el dissabte dia 11 i com que les normes covid impedixen el ball, es premiarà la interpretació musical que faça cada xaranga, no les coreografies, perquè tampoc es podran fer. L’ofrena es trasllada al dia 12 d’octubre i després es farà la crema de les falles. L’objectiu és que l’ofrena es celebre en un dia festiu, que permeta aquella persones que vulga participar-hi. També canvia el lloc, es trasllada a la porta de l’església de Santa Caterina. Jaume Bohigues.

D’altra banda, Bohigues ha confirmat que si que es faran mascletades si no canvien les normes sanitàries, tot i que les mesures seran molt restrictives i es controlarà l’aforament, ja que s’espera molt de públic.

Mentre es continua treballant en la programació fallera, hui la seu de la junta local fallera acull el primer acte, la presentació del cartell de les falles de 2021 i el cartell que anuncia les mascletaes.

Deixa un comentari