fbpx

Les farmàcies ja disposen de les màscares gratuïtes per a la població de risc

Compartix la notícia

El sistema informàtic de repartiment de màscares protectores a les farmàcies es troba col·lapsat. Les farmàcies asseguren que han rebut quantitat suficient de màscares per a tota la ciutadania, per la qual cosa no és necessari que tots les recullen en el dia de hui. Recordem que l’entrega es realitza a través de la Conselleria de Sanitat i que és imprescindible el SIP per a comprovar que es tracta de la persona que complix els requisits.

Com ja saben, hui és el primer dia en què les persones majors de 65 anys i les considerades per l’Administració com vulnerables a la malaltia podran rebre el pac de tres màscares, assignat per la Generalitat. No és necessari que estes persones acudixen personalment a les farmàcies, poden ser els familiars, amb possessió del seu SIP, qui les reculla. O també ho poden fer a través del telèfon, mitjançant el mateix servei habilitat per Conselleria per a rebre les medicines.

Estes màscares protectores són gratuïtes i sols es farà una dispensació per persona. No obstant això, les farmàcies informen que ja disposen d’existències per distribuir les màscares a la resta de la ciutadania.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-21-d-039-abril-2020_md_50230391_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari