fbpx

Les fonts d’Alzira s’il·luminaran de blau en senyal de suport a l’autisme

Compartix la notícia

Alzira s’unix al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme. Les fonts de la plaça Major, la del Regne i la del parc de l’Alquenència s’il·luminaran de blau en senyal de suport.

El Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) afecta el sistema nerviós i el funcionament cerebral, la qual cosa dona lloc a dificultats en la comunicació, la interacció social i la flexibilitat del pensament i de la conducta. El confinament en estos casos genera una situació d’estrés, que pot derivar en conductes perilloses per a la salut, de manera que estan permeses les eixides terapèutiques, acompanyades per un adult i per breus espais de temps, segons explica la terapeuta de La Nostra Veu, Diana Rodrigo.

El 2 d’abril se celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, i a Alzira, Idinea, l’Institut de Diagnòstic i Intervenció de Xiquets amb Espectre Autista de la Nostra Veu, ens anima a participar per a donar visibilitat i millorar la qualitat de vida de les persones amb autisme. Des de l’Ajuntament també animen els alzirenys a participar des de les seues finestres i balcons de la iniciativa que llança Idinea, perquè dijous, dia 2 d’abril, mostrem al nostre veïnat dibuixos amb l’arc de sant Martí en diferents tonalitats de blau.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-2-d-039-abril-2020_md_49560913_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari