Les insta·lacions de la futura residència La Ribera poden donar suport a l’hospital en cas de necessitat

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira ha mediat amb els propietaris de la residència privada del polígon de Tisneres perquè estiga a disposició de Sanitat en cas de necessitat.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha informat a la Conselleria de Benestar Social i la Conselleria de Salut Pública, que prèviament havia sol·licitat informació sobre possibles espais per atendre pacients afectats del virus. La residència La Ribera està a 300 metres de l’Hospital de la Ribera i al costat de la Clínica Tecma. Encara no està en funcionament i té al voltant de 100 habitacions i 150 llits, amb tota la infraestructura per a tindre possibles pacients de Coronavirus de la zona en cas de necessitat. L’objectiu és alliberar llits en l’Hospital de la Ribera perquè siguen ocupats per casos de coronavirus si fora necessari.

El primer edil ha manifestat el seu agraïment a la direcció de la Residència de la Ribera pel seu oferiment: “Una vegada més es demostra, des del món empresarial, la solidaritat per a poder a superar aquesta pandèmia com més prompte millor”.

A partir d’estes iniciatives municipals, han de ser les Conselleries de Salut Pública i la de Polítiques Inclusives qui duguen a cap les gestions oportunes per a fer-se càrrec de la situació.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-23-marc-2020_md_49205353_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari