Les matemàtiques i la seua relació amb la publicitat en la conferència de gener d’Unisocietat

Demà, dimarts 19 de gener, Rafael Crespo García donarà una xarrda en el Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor baix el títol “Les matemàtiques per a vendre’s millor. Una mirada matemàtica al món de la publicitat”. Serà a les 19:00 hores, al C/ Verge del Lluch, número 2, d’Alzira.

El programa Unisocietat és un programa formatiu amb dimensió territorial de la Universitat de València en el qual col·laboren 12 ajuntaments, entre ells, el d’Alzira. Està dirigit a persones majors de 30 anys i compta amb 100 conferències que, impartides per professors i professores de la Universitat de València, versen sobre una amplia varietat de disciplines i àrees científiques. L’objectiu: fomentar la formació al llarg de la vida.

Entre estes conferències es troba la del professor del departament d’Anàlisi Matemàtica de la Universitat de València, Rafael Crespo, que serà demà. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament establit segons les mesures per la Covid 19. Escoltem ací l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-18-gener-2021_md_64072429_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari