fbpx

Les mesures de prevenció per la Covid 19 continuaran vigents fins el 9 de desembre

Compartix la notícia

Serà a partir d’ixe dia quan es donaran les indicacions pertinents per a les festes de Nadal. De moment, continuem amb la limitació de 6 persones per a les reunions sociofamiliars i amb el toc de queda de 00:00 a 06:00 hores.

Hui, la consellera, Ana Barceló, ha anunciat la proposta de la Generalitat d’ampliar el màxim de persones que es poden reunir a 10 per als dies més assenyalats de Nadal: el 24, 25 i 31 de desembre i l’1, 5 i 6 de gener. No obstant això, segons ha afirmat, tot dependrà de l’evolució de les pròximes setmanes.

A Alzira, les dades de Salut Pública mostren una tendència a la baixa en la incidència de la pandèmia, però, tot i això, les autoritats recorden que no hem de baixar la guàrdia. De cara al cap de setmana, des de la Regidoria de Sanitat han volgut recordar que les mesures continuen vigents i han advertit que no complir-les pot suposar sanció econòmica. Així doncs, els parcs, jardins i zones de joc infantils seguixen tancats, així com les dependències municipals i les instal•lacions esportives públiques. Tota l’activitat cultural queda suspesa i fumar continua prohibit en la via pública quan no es pot respectar la distància de 2 metres. Als locals d’hostaleria, també cal continuar respectant totes les mesures i el màxim de 6 persones per taula.
A uns dies del pont de desembre, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha volgut, també, assenyalar la importància de complir amb les restriccions i la repercussió que tindrà el comportament de la societat durant el pont de la Constitució en la celebració dels Nadals. Escoltem la regidora en l’informatiu:

      informatiu-migdia-27-novembre-2020_md_61028536_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari