Les obres a l’escoleta Infants continuen en horari no lectiu

L’inici del cus escolar coincideix amb obres a l’escoleta Infants. Un fet que ha despertat la crítica del PP cap al Govern municipal. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha explicat que es va actuar el més ràpid possible des del moment en què es detectà el problema al pati de l’escoleta municipal fins que s’ha encetat les obres. Unes obres per a les quals s’han dut a terme les mesures necessàries per a garantir la seguretat dels menuts.

Un problema estructural al pati de l’escoleta municipal Infants ha obligat a derrocar i restaurar un mur. La obra, expliquen des del Consistori, ha estat sobrevinguda. Al juliol es va notificar la necessitat de les obres per a les quals es van elaborar els informes tècnics necessaris i es valorà l’actuació en un cost al voltant dels 16.000€. El PP denunciava ahir que les obres no s’hagueren encetat abans. L’Alcalde explica ara que les obres s’encomanaren ja al juliol malgrat que l’empresa constructora no podia iniciar-les fins a setembre.

Les obres es realitzen fora de l’horari lectiu per tal de no interferir en l’activitat dels menuts. A més, per garantir la seguretat, s’ha alçat una tanca de contenció a dos metres del mur. Mesures de les quals s’ha informat des del principi a les famílies, insisteix l’alcalde. Gòmez també ha manifestat la voluntat d’escoltar les demandes del PP, davant la seua petició de reunir-se amb l’alcalde.

Deixa un comentari