Les obres del mirador del Xúquer estan a punt de finalitzar

Les obres del mirador del Xúquer es troben a punt de finalitzar -se i ja s’ofereix una vista privilegiada en la confluència del Xúquer amb el barranc de la Casella en el recorregut de l’Anell Verd que envolta la ciutat. El consistori espera poder utilitzar este espai natural també com a escenari d’ events lúdics i culturals. 

Amb el projecte d’este nou espai , l’equip de govern vol recuperar el paisatge fluvial que posseeix un gran potencial lúdic i de descans i generar un àrea mediambiental molt interessant recuperant la senda fluvial i possibilitant el gaudir de lesinfraestructures hidràuliques a la ciutadania d’Alzira. 

Un primer balcó, ocupa una superfície de 270 m2, mentre la regidoria de Medi Ambient ha projectat un segon més menut, d’uns 75 m2 que visualitzarà la confluència del barranc de Barxeta amb el Casella. Tots dos miradors, que compten amb el suport de la Diputació de València. 

El regidor de medi ambient, Pep Carreres ,ha assenyalat que és imprescindible l’ajuda d’altres administracions per aconseguir acabar el projecte. 

 La proposta inclou també al pla d’arbratge que busca reduir el diòxid de carboni de la ciutat i augmentar la biodiversitat amb la plantació de més arbres en diferents zones. L’alcalde , Diego Gómez ha convidat als alzirenys a gaudir d’este espai periurbà i ha expressat el seu desig de convertir-lo també en un lloc on celebrar esdeveniments lúdics i culturals.

Deixa un comentari