Les obres del nou edifici de la Policia Local reben una nova embranzida

Compartix la notícia

El proper mes de juliol es reanudaran les obres de l’Edifici de la Policia Local d’Alzira que aglutinarà en un únic immoble totes les dependències de la policia local que hui en dia es troben disperses en diferents llocs i amb accessibilitat reduïda.

Durant el proper mes s’encetaran les fases V i VI del projecte que es correspon amb les cobertes del futur edifici i que esperen estar finalitzades abans que acabe l’any. La Fase V suposa la construcció del mur de formigó vist en la façana de l’accés principal i s’executarà el tancament envoltant sense revestir. La FASE VI contempla la construcció de les diferents tipus de cobertes de l’edificació així com de la xarxa d’evacuació d’aigües i els tancaments interiors de les estances de serveis.

La regidora de seguretat i infraestructures Sara Garés, explicava als micròfins d’alzira Ràdio la necessitat de seguir endavant amb les obres per finalitzar el més aviat possible la construcció d’un edifici necessari tant per als cossos de seguretat com per a la ciutadania.

La ubicació de l’immoble és estratègica, no solament per les seues connexions ràpides i directes, sinó també i principalment per no ser inundable. En cas de catàstrofe, esta dotació pública haurà de convertir-se en el principal punt de coordinació i auxili de la ciutat. Es projecta un edifici amb un semisoterrani amb capacitat d’albergar la població després d’una emergència. Un edifici que a més serà referent per la qualitat de les instal·lacions, la sostenibilitat i la seua voluntat de servei a la ciutadania en cas de situacions de risc.

Compartix la notícia

Deixa un comentari