Les operadores de telefonia mòbil Telefónica, Vodafone i Orange realitzen un nou desplegament de 4G en Alzira
Este nou desplegament pot donar problemes en la recepció del senyal de TDT en les zones de Santa Maria de Bonaire i el Respirall

Segons afirmen des de l’entitat gestora, este nou desplegament pot donar problemes en la recepció del senyal de TDT en les zones de Santa Maria de Bonaire i el Respirall, per la qual cosa l’empresa posa a l’abast de la ciutadania un web amb informació detallada, així com un telèfon habilitat pel Ministeri per tal de solucionar el problema gratuïtament.

L’empresa encarregada d’assegurar la compatibilitat entre la posada en marxa de l’emissió 4G i la recepció del TDT és Llega800. Esta entitat oferix, gratuïtament, una actuació preventiva per a que la ciutadania que viu en zones amb major afectació siga informada i puga demanar l’adaptació de l’antena. A més, també presta un procediment correctiu pel qual l’empresa gestiona i resol possibles incidències després de l’encesa de les estacions. Per a gestionar estos serveis, el web a consultar és www.llega800.es i el telèfon gratuït és el 900 833 999. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari