fbpx

Les persones afectades econòmicament per la Covid-19 poden rebre fins al 100% del preu del lloguer

Compartix la notícia

La Generalitat Valenciana pagarà del 40 al 100% del lloguer a les persones afectades econòmicament per la Covid-19. La quantitat màxima és de 650 euros durant sis mesos. No obstant això, esta ajuda és compatible amb el Pla Estatal d’Habitatge, de manera que el sol·licitant podrà rebre una ajuda de les dos administracions, però que mai superarà el 100% del preu de l’arrendament.
La persona que demane la subvenció haurà de trobar-se desocupada, amb un ERTO o haver patit una pèrdua substancial dels seus ingressos. També podran sol·licitar l’ajuda les persones les quals la suma de la renda del lloguer de les quals, més les despeses i subministraments bàsics, siga igual o superior al 35% dels seus ingressos. De tota manera, als ingressos del sol·licitant afectat se sumaran els de la resta de la unitat de convivència, produïts en el mes anterior a la convocatòria. Així ho ha explicat Cristóbal Signes, de Signes y Coll.
En totes les circumstàncies els ingressos de la unitat de convivència no podran ser superiors als 1.613 euros. No obstant això, esta quantitat variarà segons el nombre de fills o les persones majors a càrrec, així com en cas de les persones amb discapacitat. Els documents que acrediten tots els requisits i particularitats de cadascuna de les persones hauran d’entregar-se junt amb la sol·licitud, de manera presencial o telemàtica, abans del pròxim 30 de juny.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-28-maig-2020_md_51514358_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari