Les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència organitzen una exposició en el MUMA

Les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència organitzen una exposició en el Museu Municipal d’Alzira per a commemorar el 14 aniversari de la llei. Es tracta d’una exposició de fotografies que mostren les protestes i accions que han fet durant tots estos anys. L’exposició estarà oberta al públic des de hui, 16 de desembre, i fins el 7 de gener.

Segons ha explicat la coordinadora d’estes plataformes, Eva Maria Guzmán, la Plataforma d’Alzira es va constituir l’any 2009. I és que, encara que la Llei de Dependència va sorgir en 2006, els expedients no van començar a moure’s, i en l’any 2008 les famílies i persones dependents van començar a concentrar-se i a protestar als carrers. Precisament, fotografies i imatges molt representatives d’estes accions són les que estan mostrades en els 12 panels d’esta exposició. A més, també es troba imprés el manifest de les Plataformes amb les seues reivindicacions.

Eva Maria Guzmán ha explicat que, a l’exposició, hi ha un llibre de visites en el qual els i les assistents que vulguen informació addicional podran deixar els seus telèfons o correus electrònics. L’escoltem en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari