fbpx

Les reclamacions a l’OMIC s’han de fer al PROPÀudio 

Compartix la notícia

L’ajuntament d’Alzira informa que l’oficina d’atenció al consumidor (OMIC) es trasllada durant tres setmanes al PROP per continuar atenent els usuaris. Curiosament la pandèmia ha canviat les reclamacions més habituals que han passat de ser les telecomunicacions i la telefonia mòbil als viatges que s’han suspés a causa de la COVID- 19.

L’OMIC estarà oberta en el seu horari habitual, però canvia la seua ubicació temporalment coincidint amb el període de vacances. Al llarg de les pròximes tres setmanes aquells que vulguen fer una reclamació relacionada amb el consum de productes o serveis hauran d’acudir a les oficines del PROP. La regidora, Gemma Alòs, assegura que l’ OMIC presta un servei molt còmode i eficient que garantix els nostres drets com a consumidors i per això anima als alzirenys a conèixer-la.

Les reclamacions més nombroses des de fa anys són les de telefonia mòbil, però la crisi sanitària de la COVID 19 ha fet que els viatges centren ara quasi totes les queixes dels consumidors alzirenys.

Així ho ha explicat este matí la regidora Gemma Alós en El dia per davant.

      a-partir-hui-les-reclamacions-a-traves_md_52880191_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari