Les rutes ambientals del Consorci de la Ribera arriven a la Barraca d’Aigües Vives este diumenge

Les rutes turístiques del Consorci de la Ribera arriven este cap de setmana a Manuel i a la barraca d’Aigües Vives. Dos rutes que posaran el punt i final a esta temporada del programa Paratges, fins a l’any que ve.

La Barraca d’Aigües Vives s’incorpora enguany al programa de rutes ambientals del Consorci de la Ribera que recorrerà la via verda de l’antic trenet. La cita serà el pròxim diumenge, a les 10h del matí, amb eixida des de l’Ajuntament de la Barraca. El recorregut permetrà disfrutar del paratge natural que envolta la via verda, però també les construccions i infraestructures ferroviàries que encara es poden trobar a la via. La directora del departament d’Educació Ambiental del Consorci, Pilar pèrez, invita a baixar la velocitat i disfrutar del camí.

Aixó serà diumenge, però dissabte l’encontre serà a Manuel, amb una ruta que seguirà la vorera del riu Albaida i que recorrerà el paratge natural de les Salines i el de les Arenisques, amb parades a l’antic edifici de la Casa de la Sal o “la paret del Moro”. Les dues rutes són de dificultat baixa. Amb un espai reservat per a entre 40 i 50 persones, encara queden places disponibles que es poden adquirir al web www.servientradas.com.

Categories Turisme Etiquetes

Deixa un comentari