fbpx

Les visites al web de patrimoni Riberana augmenten des de l’inici del confinament

Compartix la notícia

El confinament augmenta l’interés pel web de patrimoni Riberana de la Mancomunitat de la Ribera Alta. Les estadístiques de la pàgina “riberana.es” constaten un creixement potencial, que es va disparar dies després del decret d’estat d’alarma, anunciat el passat 14 de març.
Des de l’1 al 15 de març es van enregistrar unes 245 visites al domini web, xifra que ha ascendit fins a les 2.913 durant les dues últimes setmanes. L’increment ha estat remarcable en tots els indicadors de tràfic web: de 1,96 pàgines visites per usuari a quasi 3 pàgines (2,99), augment del temps de permanència a la pàgina de 02’22’’ a 02’46’’ minuts i la tasa de rebot, un indicador clar de la qualitat de les visites, ha passat del 64% al 38,19%. Per al seua banda, les visites virtuals de la Murta o del Museu valencià de la Festa, allotjades en un altre servidor, han rebut més de 1.300 visites durant el mateix període.

Els elements més visitats han sigut les torres àrabs en 3D. La Torre Mussa a Benifaió, seguida de la Torre de la Plaça; Torre Racef a Almussafes; i els castells d’Alèdua (Llombai) i Montroi han sigut els més vistos. Riberana ha incorporat recentment, relacionat amb les torres sentinel·la de la comarca, una interessant aplicació al seu web que oferix una comparativa de la imatge de les Torres Mussa i Racef, abans i després de la seua restauració.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-6-d-039-abril-2020_md_49673256_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari