L’escola d’adults obri demà el termini per a matricular-se

Compartix la notícia

L’escola d’adults Enric Valor d’Alzira obri el període de matriculació extraordinària demà dimarts, 1 de setembre. Recordem que l’oferta formativa és diversa. A l’escola d’adults es pot obtindre el graduat escolar i el títol de batxiller. També es poden fer els cursos d’accés a la universitat per a majors de 25 i de 45 anys o els cursos d’accés a graus superiors. A més, s’oferixen classes de castellà per a estrangers i classes de valencià per a preparar les proves de nivell.

L’escola disposa també de tallers d’anglés, informàtica, francés o història de l’art, entre d’altres. El director de l’escola Carlos Garcia destaca el taller d’informàtica com una necessitat bàsica front a les noves formes de treball.

La matrícula es pot fer de manera presencial a l’escola de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 h o de manera telemàtica amb el full d’inscripció que es troba al facebook de l’escola i que s’ha d’enviar al correu electrònic cfpaenricvaloralzira@gmail.com. El curs començarà el pròxim 17 de setembre amb totes les garanties de seguretat i neteja. Escoltem el seu director, Carlos García, que ha sigut entrevistat a El dia per davant.

      escola-d-adults-d-alzira-31-d-agost-2020_md_55874420_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari