L’Escola Oficial d’Alzira obrirà este dijous un procés d’admissió extraordinària per als cursos d’idiomes del curs 2022-2023

L’Escola Oficial d’Idiomes obrirà demà dijous un procés extraordinari d’admissió per al curs 2022-2023. Per demanar plaça per a les classes d’este organisme s’haurà de registrar a través del web de l’Escola Oficial d’Idiomes.
Es tracta d’una convocatòria extraordinària per aquelles persones que no pugueren matricular-se en la ordinària, abans d’estiu. En este procés hi haurà que demanar la plaça a partir del dijous, fins al 21 de setembre. S’haurà d’emplenar esta admissió online. El dia 21, a les persones admeses se’ls enviarà un correu per part de la Conselleria amb la confirmació. Estes persones hauran aleshores de fer la matrícula presencialment a l’Escola Oficial, fins al 29 de setembre. Sobre la matriculació, Alessandra Pavanello, professora de l’Escola Oficial d’Idiomes ha destacat que normalment no hi ha problemes per trobar plaça a Alzira.
Després d’este procés hi haurà, segurament altra oportunitat. A partir del 4 d’octubre aquelles places que no hagen sigut ocupades tornaran a eixir. Les proves de nivell també s’han obert i es poden trobar en la web.
A més s’han obert cursos formatius de 60 hores de pràctica oral i escolta en els idiomes d’anglès, valencià, francès i italià, a les quals es poden matricular ja anant presencialment a l’Escola d’Idiomes.

Deixa un comentari