L’escriptor i professor d’Alzira, Josep Ballester Roca, guanya el 23è Premi de Poesia Maria Mercè Marçal
El poemari guardonat és "El llibre dels somnis"

L’escriptor i professor d’Alzira, Josep Ballester Roca, guanya el 23è Premi de Poesia Maria Mercè Marçal amb el poemari titulat El llibre dels somnis. El premi, que està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra per part de l’editorial Pagès Editors, es va lliurar el passat cap de setmana en una cte privat al Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Ballester és docent d’educació literària a la Universitat de València i ha rebut el guardó sota el pseudònim femení Sofia Corella, que, segons ha explicat, barreja els noms de la seua filla i del poeta Joan Roís de Corella. Per a l’autor, guanyar este premi és molt satisfactori per dos raons: pel seu nom, Maria Mercé Marçal, amb qui va coincidir quan ell tenia 18 anys, i per la seua trajectòria després de 23 edicions.

L’obra guardonada, El llibre dels somnis, és un poemari on l’autor, segons ha explicat, tracta els somnis com a part de la realitat i inclou altres artistes que també han parlat dels somnis en els seus treballs. Escoltem de nou Josep Ballester:

Ir a descargar

Deixa un comentari