fbpx

L’Espai Taronja continua esta setmana amb més activitats

Compartix la notícia

L’Espai Taronja continua hui amb més activitats. Després de l’èxit de la inauguració, la Plaça Major acull esta vesprada cinema, showcooking, danses, una xarrada i el lliurament dels premis del Concurs d’Escaparatisme. En este moment de crisi per als llauradors, l’Ajuntament d’Alzira pretén donar-los un impuls amb esta iniciativa que, si té una bona acollida, es repetirà al llarg dels anys.
La barra lliure de suc de taronja a canvi d’un tiquet de compra en un comerç alzireny continua oberta durant tot el dia al quiosc de la Plaça Major. A més, esta vesprada Ribera en Bici projectarà un resum de la COP25 i farà una xarrada sobre el canvi climàtic, la citricultura i el camp valencià amb Jordi Domingo, de la Fundació Global Nature, i Pedro Domínguez. L’Ajuntament demana a les autoritats i administracions un esforç comú per protegir els cultius i donar suport a una marca de qualitat de taronges de la Ribera, la nostra senya d’identitat.
L’homenatge a la fruita valenciana continua demà amb més suc, danses, tallers i una altra xarrada. I dissabte, la campanya donarà el tret d’eixida amb una volta en bici a l’Hort de la Casella pels camins citrícoles d’Alzira i amb una visita a peu pels llocs de la ciutat relacionats amb el Modernisme. I també continuarà al llarg dels anys si el balanç d’enguany és positiu.

Compartix la notícia

Deixa un comentari