L’estat de les pensions es debat a Alzira

Debatre sobre l’estat actual de les pensions al nostre territori és l’objectiu de la jornada organitzada per Intersindical Valenciana esta vesprada i que tindrà lloc a l’aula 3 de la Casa de la Cultura d’Alzira a les 18h. Una jornada que servirà com a antesala a la manifestació convocada a Madrid este dissabte i que tindrà presència alzirenya.

La pregunta “Qué pasa amb les nostres pensions” será el punt de partida per al debat d’esta vesprada. La taula rodona comptarà amb la presència del portaveu de la Unió de pensionistes d’Alzira, Raül Ferrer, la portaveu de Pense Pensions Dignes de Sueca i amb la valenciana Pepa Albiols. Es farà ressonar una de les exigències històriques del col.lectiu com es la demanada d’una auditoria de comptes de la seguretat social, però també es revisarà l’última reforma de les pensions. A més, es posarà l’ull a la bretxa de gènere i a les pensions de viudetat. Amelia Blanquer, secretària de l’Unió de Pensionistes.

Mig centenar de persones eixiran este dissabte des d’Alzira direcció a Madrid per a unir-se a la manifestació en defensa del sistema públic de pensions convocada a nivell estatal. L’eixida serà a les 6 del matí des de la plaça del regne. De moment, són 51 les places reservades per al bus que el col·lectiu ofereix de forma gratuïta.

Deixa un comentari