L’exaltació de les falleres majors d’Alzira obri l’exercici per al 2022

Alzira ha començat este cap de setmana un nou exercici faller. Alba Carrió i Claudia Dolz foren exaltades com a falleres majors de la ciutat per segona vegada. Totes i totes donaren la benvinguda a les falles post-pandèmia, les falles de normalitat que el món faller espera celebrar el pròxim mes de març

Dissabte va ser el torn de la fallera major. L’advocat Xema Pérez va ser el mantenidor de l’acte amb un discurs en que repasà el paper de la dona en el món de les falles. Per la seua part, la fallera major d’Alzira, recordà que començaven les falles més esperades i que assumia el repte de tornar a ser la fallera major de la ciutat un any més.

EXALTACIÓ FF MM1- A. Carrió

De la mateixa manera es va expresar diumenge, la fallera major infantil, Claudia Dolz que descrivia el moment de felicitat perquè havia celebrat les falles de 2020 en octubre i gratitud per tindre l’oportunitat de tornar a ser la fallera major infantil del 2022. Dolz descrivia el periode 2020, 2021 i 2022 com històric per a les falles i per a la xicalla fallera d’Alzira.

EXALTACIÓ FF MM 4- C. Dolz

En les dos exaltacions tots els discursos feren referÈncia als 20 mesos transcorreguts des que es suspengueren les falles del 2020. El presient de la junta local fallera, va recordar les decisions difícils que s’havien pres durante estos mesos, agraï l’equip de 40 persones i la seua directiva pel treball realitzat i recordÀ que les falles havien sigut tot un exemple en esta pandÈmia.

EXALTACIÓ FF MM 2- J. Bohigues

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez recorda que el pròxim any 2022, era un any molt especial, Alzira estrenarà la capitalitat cultura i també normalitat després de la Covid. Gómez demana a les falles col·laboració per a recuperar l’esperit de la festa i fer unes falles inclusive, on la dona siga protagonista i clau.

EXATLTACIÓ FFMM 3- D. Gómez

Deixa un comentari