fbpx

L’exposició que commemora el 14 aniversari de la Llei de Dependència, a la Casa de la Cultura

Compartix la notícia

Les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència han inaugurat hui l’exposició que commemora el 14 aniversari de la llei. Es troba a la Casa de la Cultura i es tracta d’una exposició amb 12 panels de fotografies que mostren les protestes i accions que han fet des de les plataformes durant estos anys. La valoració de les plataformes és positiva, però reclamen l’eliminació de les llistes d’espera.

A l’acte d’inauguració han assistit la coordinadora de les plataformes, Eva Guzmán, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, que ha explicat que els últims quatre anys no ha sigut una etapa tan combativa per part de les plataformes, ja que des de les institucions sí s’ha avançat en la Llei de Dependència.
Per la seua banda, l’alcalde, Diego Gómez, ha fet una valoració positiva d’estos 14 anys amb la Llei de Dependència i ha insistit que, tot i això, encara queda molt per fer per les vides de les persones dependents i de qui els cuida. Escoltem Diego Gómez i Marina Mir en l’informatiu:

      informatiu-migdia-23-desembre-2020_md_62914849_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari