fbpx

L’Hospital de la Ribera canvia el número de telèfon

Compartix la notícia

L’Hospital Universitari de la Ribera canvia el número dels telèfons a partir del pròxim dilluns. Amb el canvi s’agilitzarà la tasca dels treballadors que podran comunicar-se mitjançant numeració curta i a més, la línea telefònica continuarà en funcionament en cas de caiguda de la xarxa.

D’esta manera, l’hospital s’integrarà en l’operador de comunicació per a empreses IBERCOM que és amb el que funciona la Generalitat Valenciana. A més, els professionals sanitaris podran utilitzar un sistema de numeració compartit per comunicar-se directament tant amb els centres d’Atenció Primària i l’Hospital d’Alzira com amb la resta de centres sanitaris i institucions dependents de la Conselleria de Sanitat.

També, amb esta nova infraestructura l’Hospital guanya en seguretat ja que es garanteix la continuïtat de les comunicacions en cas d’una hipotètica caiguda de la xarxa principal de telefonia. En cas de voler cridar a la Centraleta els pacients hauran de marcar el telèfon 962542800 i en cas de voler demanar cita prèvia hauran de marcar el 962542900.

Compartix la notícia

Deixa un comentari