L’Hospital de la Ribera denuncia l’agressió d’un familiar d’un pacient a una infermera

L’agressor va atacar la sanitària després d’assabentar-se que el seu pare no s’havia pogut salvar de la mort. Segons els i les professionals de l’Hospital, no es tracta d’un fet aïllat sinó d’una situació que es produeix habitualment a l’Hospital. De fet, des de CCOO asseguren que les agressions verbals es produeixen de manera constant.

És per això que el personal de l’Hospital es va reunir este dijous, 19 d’octubre a les portes del servei d’Urgències per a denunciar esta agressió i per a demanar comprensió a la ciutadania. El personal assegura que no és el responsable de la falta de mitjans i recursos del centre la qual cosa també és una dificultat per a la correcta realització del seu treball.

El Sindicat de Comissions Obreres dona el seu suport al personal davant qualssevol tipus d’agressió. Des del sindicat expliquen que la pandèmia ha agreujat la tensió entre els pacients i el personal de l’Hospital. Alguns pacients, afirma el sindicat, demanen una atenció immediata que el centre hospitalari, amb l’excés de treball i la falta de personal, no pot abastar. Escoltem el metge d’Uegències, Pedro Garcia, i la portaveu de CCOO, Belén Domenech, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-20-d-octubre-2020_md_58166469_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari