L’Hospital de la Ribera diagnostica 202 casos de càncer de mama

Compartix la notícia

L’Hospital de la Ribera ha diagnosticat, en 2019, més de 200 casos de càncer de mama, el tipus de tumor més freqüent entre la població femenina de la comarca. Tot i això, el centre sanitari d’Alzira compta amb un índex de curació en casos de tumor mamari del 84%, gràcies a la detecció de la malaltia en fases cada vegada més precoces.

Hui, dia Mundial de la lluita contra esta malaltia, el cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital de la Ribera, José Miguel Cuevas, ha volgut recordar que es calcula que 1 de cada 8 dones patirà un càncer de mama a la seua vida. No obstant això, Cuevas ha insistit en les elevades taxes de supervivència, que són possibles gràcies a l’avanç de la tecnologia i a les campanyes de prevenció.

D’altra banda, el cap d’Oncologia ha assenyalat que en 3 de cada 4 intervencions es conserva el pit de la pacient i ha recordat la importància que té el Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama que es du a terme en el Centre de Salut Pública d’Alzira. Actualment, hi participen 37.000 dones d’entre 45 i 69 anys i, del total de mamografies estudiades, el Programa detecta lesió de la mama en 5 de cada 1.000 dones. Escoltem José Miguel Cuevas, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-19-d-octubre-2020_md_58121405_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari