fbpx

L’Hospital de la Ribera estalvia més de 35 mil euros amb la implantació de contenidors reutilitzables

Compartix la notícia

L’Hospital de la Ribera estalvia més de 35 mil euros amb la implantació de contenidors reutilitzables des del mes de gener d’enguany. A més, s’estima que el departament de salut reduïsca els seus residus en 3,6 tones i les emissions de cO2 en més de 7, en finalitzar l’any 2020. A l’Hospital també s’estan instal·lant més de 100 contenidors blaus i grocs per tal de fomentar el reciclatge.

L’objectiu d’esta iniciativa, segons l’Hospital, és complir el compromís amb la salut mediambiental per la qual cosa ja es planifica establir este tipus de contenidors retornables també als centres d’Atenció Primària.

A hores d’ara, només es transporten a l’abocador els residus biosanitaris que els professionals dipositen dins dels 3.000 contenidors reutilitzables de manera que es reduïx en un quilo i mig la quantitat de residus generats pel centre hospitalari. Este quilo i mig correspon als anteriors contenidors de plàstic que havien de renovar-se al temps de les deixalles del seu interior. Escoltem la responsable de medi ambient de la Ribera Teresa Arnau en l’Informatiu.

      informatiu-migdia-25-setembre-2020_md_57042609_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari