L’Hospital de la Ribera estarà present al congrés de radiologia vascular més prestigiós del món

Compartix la notícia

L’Hospital de la Ribera estarà present al congrés més prestigiós del món de radiologia vascular, de la ma del doctor Enrique Esteban. El radiòleg farà una ponència al Leipzig Interventional Course sobre l’embolització arterial rectal per a l’abordatge de les hemorroides. A esta convenció assistixen més de 5.000 especialistes de prop de 900 hospitals dels cinc continents.

El congrés se celebra a la ciutat alemanya de Leipzig i té una duració de quatre dies. Els especialistes de radiologia vascular i intervencionista, cirurgia vascular, cardiologia i hemodinàmica explicaran els últims procediments mínimament invasius per al tractament de diverses patologies com obstruccions aòrtiques, artèries femorals o momes. El doctor Esteban abordarà una ponència sobre una innovadora tècnica per extirpar hemorroides.

Es tracta d’un procediment mínimament invasiu que opta per assecar l’hemorroide en lloc d’extirpar-la amb un bisturí. El facultatiu del servei de radiologia vascular de l’Hospital de la Ribera Enrique Esteban explicarà en la seua ponència els avanços d’esta tècnica i com minimitza les complicacions associades a la tradicional, com ara el sagnat o la necessitat de cures diàries.

Compartix la notícia

Deixa un comentari