L’Hospital de la Ribera ha rebut prop de 1.000 cartes i dibuixos d’ànim

Compartix la notícia

L’Hospital Universitari de la Ribera ha rebut, en els últims 15 dies, prop d’un miler de cartes i dibuixos d’ànim per als pacients ingressats de COVID-19, als quals li’ls està fent arribar de manera gradual.

Així, a través del departament de Comunicació i del personal d’Infermeria, l’Hospital d’Alzira entrega, cada dia, als seus pacients, estes mostres de solidaritat i afecte, arribades de localitats de tot Espanya.

Part d’estos dibuixos i cartes han estat elaborats per alumnes de centres escolars com els col·legis Almassaf d’Almussafes, López Marco de Sollana, Asunción Nuestra Señora de Benaguasil, María Auxiliadora d’Algemesí i Sagrat Cor de Jesús d’Alginet, així com els instituts d’Educació Secundària Pou Clar d’Ontinyent i Thàder d’Oriola.

Així mateix, moltes de les cartes rebudes pertanyen a persones anònimes que les han fet arribar a través del Servei d’Atenció i Informació al Pacient (SAIP) de l’Hospital d’Alzira i a través d’associacions de pacients com a Dones Afectades de Càncer d’Alzira (DACMA) i d’organitzacions com Secuoya Comunicación, Grupo Álamos i la plataforma Joajudealzira.org.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-27-d-039-abril-2020_md_50466130_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari