L’Hospital de la Ribera implementa mesures per a evitar el col·lapse d’Urgències i assegura que la situació denunciada pel CSIF és puntual

L’Hospital de la Ribera posa mesures per a evitar el col·lapse d’Urgències. Estes  mesures estan permetent agilitzar el passe a planta d’hospitalització dels pacients pendents d’ingrés, així com la seua adequada assistència i atenció. Tot i això la direcció del centre recalca que des de la passada nit de Nadal, la situació ha estat normalitzada i la situació denunciada pel CSIF ahir ha sigut “puntual”.

D’esta manera, l’Hospital de la Ribera ha eixit al pas de les crítiques del CSIF, que destacava que ahir al matí 37 pacients estaven en Urgències a espera de pujar a planta. Per part de l’hospital es recorda que des del dia 24, el nombre de pacients a les huit del matí que han estat esperant en urgències a pujar a planta ha sigut zero, fins este cap de setmana que hi ha hagut un repunt.

D’altra banda, l’hospital està utilitzant de manera provisional per a Urgències l’àrea de Respiratori de l’Hospital d’Alzira, que es destina, de manera regular, a altres usos. Un altra mesura està sent l’agilitació de les altes i l’ingrés per part de la Unitat d’Hospitalització a Domicili dels pacients susceptibles d’este sistema d’hospitalització.

Deixa un comentari