fbpx

L’Hospital de la Ribera instrueix pacients i professionals en tècniques de CRP

Compartix la notícia

L’Hospital de la Ribera instrueix pacients i professionals en tècniques de reanimació cardiopulmonar coincidint amb la commemoració del Dia Europeu de la Parada Cardíaca. I es que s’estima que prop de 150 persones moren anualment a la comarca de la Ribera per una aturada cardíaca sobtada.

El centre ha disposat en el seu vestíbul principal una taula informativa amb l’objectiu d’oferir nocions de com dur a terme diferents tècniques de reanimació cardiopulmonar. A més, s’han utilitzat maniquins amb els quals han simulat parades cardíaques perquè les persones aprenguen a realitzar estes tècniques.

Des de l’Hospital de la Ribera defensen la importància que totes les persones tinguen nocions mínimes per a realitzar una reanimació cardiopulmonar si fora necessari. De fet, més del 20% de persones que moren a causa d’una aturada cardíaca podrien haver sobreviscut si s’haguera aplicat immediatament una RCP bàsica o s’haguera utilitzat un desfibril·lador fins a l’arribada dels serveis d’emergència.

Compartix la notícia

Deixa un comentari